On the road again ♪

Samen reizen we het hele land door

Een prachtig liedje van Willie Nelson, on the road again, heerlijk. We zijn weer onderweg en rijden het hele land door van de ene naar de andere prachtige locatie. Onze stemmen galmen weer en vormen samen weer de meest mooie harmonieën (meestal haha) 🎸. Eén voordeel voor ons: Op de een of andere manier treffen wij het altijd met de mensen die ons boeken, steevast lieve en meedenkende mensen! Dus zit je erover na te denken om ons te boeken, dan moet je natuurlijk wel voldoen aan deze twee eigenschappen ;).

En hoe gaat dat dan tegenwoordig. Na de geboorte van onze dochter zijn we nu natuurlijk met zijn 4’en. We zijn natuurlijk verzot op onze kinderen dat kan niet anders. Simme, in mei twee geworden, is druk aan het praten, danst graag op liedjes en hier en daar zingt hij wat mee. Mente, nu zo’n 6 maanden, kennen we al heel goed en genieten we ontzettend van. Fantastisch om ouders te zijn.

Soms wordt een Sessie abrupt verstoord

Tsja alles verandert natuurlijk een beetje en het is wat meer plannen. ’s Avonds laat of tussendoor moeten er soms dingen ingestudeerd worden, de kinderen krijgen dan ook wel behoorlijk wat van onze muziek te horen. Soms wordt een sessie abrupt verstoord door de komst en alarmering van Simme of Mente, maar ach, dat hoort er nu bij.

In het zomerseizoen zijn er altijd veel nieuwe liedjes die aangevraagd worden voor bruiloften. Dit maakt een bruiloft ceremonie zo veel persoonlijker, dit doen we graag. Een liedje dat veel voor je betekent op zo’n bijzonder moment als je bruiloft raakt en ontroert je. Voor ons als muzikant is er geen mooier moment dan dat, dat doet muziek met mensen! Leuk is ook dat we zo ook veel nieuwe liedjes leren kennen en zo nu en dan een nieuwe artiest ontdekken en houden we de liedjes in ons repertoire. Gewoon omdat ze ons erg goed liggen en leuk zijn om te spelen.

Er valt zoveel te vertellen over hoe en wat en het reilen en het zeilen, maar voor eerst laten we het hier maar bij. Hopelijk tot snel :-).

En ja het is waar, nummer drie is op komst. Natuurlijk wilden wij dit gepast vertellen. Klik hier voor de video.