I’m on my way

We kunnen een eigen band beginnen

Yes nummer drie is op komst! Geweldig en bijzonder, in een woord wonderbaarlijk. Het deed ons ineens beseffen dat dit woord zo toepasselijk is voor dit prachtige nieuws. We worden zo een mooi gezin, dat qua aantal al bijna voorbij het woord gemiddeld gaat. Wie weet beginnen we later wel een eigen band, 5 koppig is immers perfect! Natuurlijk wilden we dit nieuws gepast vertellen aan iedereen die ons kent.

Wie precies met het lumineuze idee kwam om in de songteksten op zoek te gaan naar hints, weten we niet meer en daar laten we het maar bij. Dat we er inmiddels achter zijn dat veel liedjes het woord ‘baby’ hebben is duidelijk, baby is een hip woord. Maar ook liedjes als Isn’t She Lovely, Castle On The Hill en Shape Of You, vonden wij zowel toepasselijk als hilarisch voor ons idee.  Een filmpje opnemen waarin we zoveel mogelijk hints geven, waardoor iedereen aan het eind van het filmpje weet wat er speelt of beter gezegd, groeit!

Deelname aan cursus Snel omkleden

Ja van concept naar uitvoering gaat in het hoofd altijd super snel, maar is in het echt toch altijd weer even een dingetje. Dus een paar dagen/avonden voorbereiding gedaan om vervolgens vrijdagavond tussen 17.00 en 20.00 de opnames te maken. Natuurlijk was dit allemaal afhankelijk van de deelname aan de cursus Snel Omkleden van Hans Klok, hiervoor slaagden we gelukkig met de hakken over de sloot. Kleding klaargelegd en alle liedjes een soort van gerepeteerd, camera aan, geluid gecheckt en draaien maar. Tussendoor werd onze kleinste natuurlijk wakker, dus die er maar bij op schoot (stiekem vonden we dat ook wel erg schattig voor op het beeld). Van sommige liedjes hebben we een paar takes genomen en uiteindelijk de beste of meest spontane gepakt. Om 19.45 waren we kapot, maar stond alles erop. De kinderen opgehaald, naar bed gebracht, monteren en uploaden, hoppa. Zaterdag hebben we dan het grote nieuws kenbaar gemaakt.
Wat is het leuk om al de reacties te krijgen. Reacties onder het filmpje/bericht, likes, telefoontjes en appjes. Fantastisch.

Iedereen nogmaals bedankt voor je leuke reactie 😍

Wil je meer over ons lezen, wie we zijn en wat we doen of hebben gedaan. Pak dan eerst even een bakje koffie met een heerlijke versnapering, klik dan hier.