Promotour | off road

25 april x 28 mei ’22

We gaan weer touuuuuuren door Nederland! Zoals jullie misschien wel weten (of niet, maar dan bij deze) hebben we vorig jaar april hebben een camper gekocht, zodat we met de camper naar al onze boekingen konden gaan én de 3 kids ook mee konden nemen. We hoefden ze dan én niet te missen en konden wij ze kennis laten maken met dit leventje! Het vrije buiten-leven ervaring was écht zo heerlijk en dit blijft vanaf nu gewoon íets wat bij ons hoort! 🙂


Met dit weer krijgen we weer helemaal kriebels om te gaan- en dat gaan we ook. Deze zomer gaan we weer op pad door Nederland met covers, maar we gaan óok eerder ons huis verruilen voor de camper. De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het schrijven van eigen nummers en worden zelf raaázend enthousiast van het feit dat die stap naar eigen muziek aan het maken zijn.

Gratis gigs (eigen muziek)
Op 25 april tm 28 mei stappen we weer de camper in en gaan – 5 weken lang- op promotour door Nederland en maken we nog gebruik van het feit dat onze oudste nóg geen leerplicht heeft- die wordt de 28e mei 5 jaar. (andere twee zijn 2 en 3) We gaan op pad met eigen muziek die we op dit moment aan het (af)schrijven zijn!
We zouden het fantastisch vinden dat we op heel veel diverse plekken komen, van campings tot prive adresjes (tuin, huiskamer) tot aan idyllische plekjes.
We bieden een gratis gig van ongeveer 45 a 60 minuten, maar nemen wel een mooie fooienpot mee 🙂
Note: Pré dat we kunnen overnachten op locatie, of in de buurt. (oprit, tuin, erf, veld etc) Dit is dus met eigen muziek. Natuurlijk zijn we ‘ook ‘gewoon’ te boeken, tegenover onze reguliere tarieven.


We houden jullie natuurlijk heel graag op de hoogte van de ontwikkelingen, de agenda, de plekken waar wij heen gaan/zullen komen. Mocht je ons willen volgen, ons financieel willen steunen en het leuk vinden om méér van ons te zien: Word dan een Roadie en koop een eenmalige ticket van 19,95- waarmee je toegang krijgt tot onze app! Aanmelden kan onder het kopje – The Roadies-

En mocht je natuurlijk je tuin/locatie/huis beschikbaar willen stellen voor de promotour- laat het ons vooral weten! Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier hieronder.

TOT SNEL!

X
MR&MRS.

Lijkt het

[contact-form-7 id=”7651″ title=”Locatie Promotour”]