Naamswijziging, eigen single & MEER.

Zoooo, wat is er veel gebeurd in de laatste maanden. Althans véel is misschien een groot woord, maar voor ons toch wel grote veranderingen. Zo zijn we inmiddels alweer een paar weken terug van onze promotour OFF ROAD. Een tour van 5 weken die we met camper én onze kinderen gingen doen, om onszelf te ‘promoten’ met ons eigen muziek. We zijn op talloze plekken geweest in Nederland & Belgie en hebben circa 25 ‘luistersessies’ gedaan waarin we alleen onze eigen muziek lieten horen. Van rond het kampvuur, bij een brunch tot aan een zwoele lenteavond op een groot podium. Wat voelde dat mooi en bijzonder.
Tijdens deze reis hadden we veel contact met onze producer, die inmiddels druk met onze single bezig om dit af te mixen. Nét voordat we vertrokken doken wij de studio nog in om onze allereerste plaat op te nemen.
Inmiddels is INTO THE DAY een feit, is hij uitgekomen op de allerlaatste tourdag (en tevens de verjaardag van onze oudste zoon Simme) en issie te beluisteren op Spotify. Benieuwd? Luister ‘m hier: https://open.spotify.com/album/5KUUzJiY4j6PHI8NRIQ8y5?si=zPECFC-FTm2x6dILSuB4Kw

Én wat de oplettende kijker zal opvallen: er is naamswijziging geweest! Yes, dat klopt! Vanaf nu gaan we verder als MISTER & MRS. (nieuwe website is in de maak)
Daarbij maken we ook gelijk maar bekend- dit is het laatste jaar dat wij nog met covers te boeken zijn. Vanaf 2023 zijn we zeker nog volop te boeken, maar gaan we geheel met eigen werk verder! 🙂 Aan het eind van dit jaar, is Spotify weer een paar liedje van MISTER & MRS rijker en maken jullie (nog) meer kennis met onze eigen identiteit.

X

MISTER & MRS.