(new) way of life!

Het is zóver, de knoop is doorgehakt!
– WE HEBBEN EEN CAMPER GEKOCHT!-
Waar we dit jaar (1 mei) precies 5 jaar geleden vertrokken met onze caravan achter ons oud grijs bakbeest- om ons in een muzikaal (huwelijkreis) avontuur – van 5 maanden door Europa- te storten, is het nu tijd voor de volgende stap.

2016- Oh joh, als we later kinderen hebben- is het super leuk om met de kinderen gewoon standaard weekends in een camper te leven, hun mee te nemen naar al onze boekingen!

Het verlangen dat we dit echt héel graag willen gaan proberen, kwam steeds vaker en vaker ter sprake. In een paar weken tijd werd Marktplaats de meeste bezochte site- en daarmee vrijetijdsbesteding nummer 1- en bekeken we heel wat campers. Op de regenachtige zaterdag 16 maart besloten we – impulsief- met de kids de auto in te stappen en die éne camper van binnen te bekijken. Dit was ‘m, deze moesten we hem hebben. WE KOPEN ‘M! Aaaaagh! en daarbij kopen we er een avontuur bij!

Het idee
We gaan van 1 mei tm 1 oktober – álle weekenden en vakantieperiodes op pad met de camper. Richting de boekingen!  We nemen de kinderen (3 stuks van 3, 2 en 1 jaar) om ze mee te nemen in een lifestyle met veel muziek, het op pad zijn- maar vooral ook het véel buiten zijn en buiten leven + mensen ontmoeten! Tijdens onze boeking is er áltijd een eigen oppas aanwezig.

Dit zijn 24 weekenden, waarbij we minimaal 1 boeking per weekend willen hebben. (Doorgaans – buiten corona om- hadden wij vaak 2 en soms 3 boekingen per weekend, dus dit moet lukken). En door de week mag natuurlijk ook!
We leggen contacten (hebben we ook al) met o.a campings, vakantieparken- zodat we daar geboekt worden (inclusief verblijf). De campings worden immers al allemaal volgeboekt en worden sowieso bezocht ondanks corona. We verwachten dat er op een gegeven moment weer versoepelingen aan komen en dat er ook weer meer particuliere boekingen komen (feestjes, bruiloften, verjaardagen etc).
En mocht er nou toevallig in een weekend tóch geen boeking staan, dan gaan we wél!

Boekingen
Interesse en/of nieuwsgierig naar prijzen en/of deals die we kunnen maken? Ons uitnodigen?
Mail ons op info@mrandmrshospes.nl

Blijf ons volgen!
Benieuwd naar alle ontwikkelingen? Vind je het leuk om te kijken hoe ons gezin zich voorbereid op de weekenden? Hoe we de camper van binnen een beetje gaan pimpen en hoe onze weekenden er straks uit zien?
Volg on op INSTA en/of FACEBOOK: MRANDMRSHOSPES

TOT SNEL! X
MRANDMRSHOSPES & MINI’s.