De zomer van ’22

De bladeren zijn allang niet meer groen en hebben inmiddels de kleur van de herfst overgenomen. Kijkend naar buiten, komt de regen met bakken uit de lucht en is de – dikke truien periode- weer aangebroken. Kop thee, kaarsjes. Voila, ook best prima toch? Maar mán, wat kijken we terug op een te gekke zomer! De camper werd onderdeel van ons gezin en de kinderen waren/zijn er niet uit weg te slaan. Hij staat nóg op de oprit, maar binnenkort verkassen we het beestje naar een opslag- waar die in z’n winterslaap gaat. In het voorjaar van ’22- stoffen we -de voetenfaaaai (zo, noemt onze oudste ‘m en geeeeeen idee hoe dit op deze briljante naam komt) weer af, maken we ‘m klaar voor een NIEUW SEIZOEN. Want- het mag dan nog maar net herfst zijn- maar nadenken over de zomer van ’22 begint nu alweer hoor.
We hebben dus ook besloten om de HELE ZOMER weer weg te zijn met de camper en van boeking naar boeking te gaan. De zomer van ’22 tour! We krijgen nu al héel veel aanvragen binnen voor het volgend jaar, en hoe tof is dat! Die zomer moet BOMVOL zijn straks- en we kunnen ook bij JOU langskomen!

Wil jij onderdeel zijn van onze tour? TOFF! Stuur ons een berichtje en/of mailtje!
We crossen door héel Nederland, dus mocht je in Zeeland wonen of iets- dan mag je dus ook mailen!

Je kunt ons boeken voor:
ons normale tarief (op aanvraag)
tegen een gereduceerd tarief en deels een ruil (en jij bent vrij om die tegenprestatie te bedenken, als het maar fair is voor beide partijen! 🙂 p.s hier vallen bruiloften niet onder.

Boek je ons vóor het einde van het jaar voor de zomer van ’22?
Dan krijg je 25.- korting! & mag je 25 euro korting geven aan iemand die ons ook boekt! Hoppaaaaaa.

ZIEN WE JULLIE? We hebben er zin in!

XX
MR&MRSHOSPES- &co.