MISTER & MRS

ABOUT. US

MRANDMRSHOSPES.

Yes, we are!

De repetities worden nog wel eens – onze gezellige peuters (2 & 3) en kleuter van 4 – abrupt verstoord, maar hé: Hoe te gek is dat de muziek inmiddels een (huge) part of life en part of living is (geworden)? Precies. Héél erg te gek. 

Voorstelrondje: MR – Freerk Siemen Hospes & MRS – Tryntsje Hospes-Rinkema. Stiekem kennen wij elkaar al best lang. Onze gezichten maakten namelijk al kennis met elkaar toen we op de middelbare school zaten en na een stapavondje in 2012 was het officieel dikke mik. Tijdens onze eerste date kwamen we erachter dat we allebei muziek ademen. Hoewel het voor ons beiden op dat moment eventjes stil stond, bloeide de muziek nu – samen – weer op.

Vier jaar later was onze liefde nog steeds aan en nam Freerk de stap. Een romantisch aanzoek volgde. Waar we al eerder droomden over een toffe reis samen, vertaalde dit zich een muzikale huwelijksreis door Europa, twee weken na de bruiloft.

We tuften zo’n 4.5 maand langs de Europese kust en leefden al die tijd van de muziek. Optredentje hier, optredentje daar. Záaaalig! In september gingen we weer huiswaarts, waarbij we besloten om ons prachtige avontuur in te ruilen voor een nieuw avontuur in Nederland. We wilden absoluut verder met de muziek en zoveel mogelijk optreden. De rest is geschiedenis.

Voor de zomer van ‘21 besloten we om vol-le-dig voor de muziek te gaan. Iets met de beste beslissing OOIT! Dit is sindsdien dan ook wat we full-time – ok, naast het runnen van een gezin met drie donderstenen – doen. 

– MRANDMRSHOSPES.

© 2023 MISTER & MRS

Thema door Anders Norén