MISTER & MRS

ABOUT. TRYNN

Tryntsje is vanaf dat ze piep- en piepjong was al in aanraking met muziek. We zullen jullie de filmpjes besparen, maar de schattigheidsfactor in de video’s met trotse ouders en een daverend optreden van “Visje, visje in het water” is aanwezig. Ze heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen door haar moeder, die graag piano speelt en daar een aardig deuntje bij zingt. Muziekles was dus overbodig. Thuis werd er altijd samen gespeeld en kreeg ze een hele hoop mee.

Later wilde Trynn – mede door haar toenmalige idool Britney Spears – niets liever dan zangeres worden. Door al dat zingen kwam ze al snel in aanraking met andere muzikanten, waar ze mee ging optreden in bands (of andere formaties) en bij verschillende gelegenheden. Van playbackshows (daarvoor moet je in ieder geval de tekst kennen) tot het winnen van Idols Sneek en het komen tot de halve finale bij Holland’s Got Talent. Dat laatste mag je voor je houden en hoef je niet op YouTube op te zoeken, hoor.
Vanaf haar 15e heeft ze een 3 jarige vooropleiding voor het conservatorium genoten in Drachten. Hier werd de hele dag muziek gemaakt en leerde ze veel nieuwe muziek en mensen kennen. Later zou ze dit bestempelen als haar allerfijnste schoolperiode.

Na een intermezzo van een half jaar in Griekenland als au pair, ging ze naar Haarlem om de opleiding Media en Entertainment Management te volgen. Hier werd vooral geïnvesteerd in een andere liefde van Trynn: organiseren. Net voor het einde van de opleiding kwam de allergrootste liefde in haar leven om de hoek kijken: Mr. Hospes. Ze wist het meteen. Een muzikant én gezellig? Deze is van mij. 

Zo gingen Trynn en Freerk de afgelopen jaren op zoek naar elkaars muziek en vormden ze na 2,5 jaar samen ook daadwerkelijk een duo. Pas na 15-04-2016 konden zij officieel hun naam aanpassen naar “MR AND MRS HOSPES” en mochten zij onder die naam door Europa touren.

Vier kernwoorden voor Trynn:

E n t h o u s i a s t

M u z i k a a l

E e n . i d e e . i s . z o . b e d a c h t

O r g a n i s e r e n

Wil je lezen over Freerk zijn transformatie van FS naar MR? Freerk zijn levensverhaal lees je hier.

© 2023 MISTER & MRS

Thema door Anders Norén