Bonjour vanuit F R A N K R I J K.

Na de meest romantische, muzikaalste en leukste Europatrip ooit, is het bijna tijd om weer terug te keren naar Nederland. Op 17 september komen we terug van een -5 maanden durende- muzikale huwelijksreis (15 april getrouwd en 1 mei vertrokken) waarbij we mochten leven van de muziek! In een paar maanden tijd hebben we meer dan 30x opgetreden op campings, bij restaurants en de meest mooie plekken in de Spaanse, Franse, Portugese en Belgische landschappen. Alles in ruil voor verblijf, eten/drinken, en/of financiele vergoeding.

Naast onze parttime banen, zetten we in Nederland de muziek natuurlijk door! Enkele boekingen staan al in de agenda, maar we willen natuurlijk meer, meer en méér! 🙂

R E P E R T O I R E.
Zo hebben wij de afgelopen maanden een breed repertoire opgezet, waarbij we voor (bijna) alle gelegenheden zijn te boeken.
Muziek van de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 tot aan nu, bekende nummers, onbekende nummers, dansbare plaatjes, maar ook lounge muziek kunnen wij verzorgen.

Dus, we zijn vanaf nu te boeken! En omdat we nog in de Franse vakantie-sferen zijn voor een aantal weken geven wij een vroeg.boek.korting van 10%!

Boek ons via info@mrandmrshospes.nl of bel ons via 06-13112777.

MRANDMRSHOSPES.